Guiden til de bedste festlege - Få inspiration her

Guiden til de bedste festlege - Få inspiration her

Det kan være svært at finde festlege, hvor hele selskabet nyder dem. Dog kan festlege sætte hele selskabet igang, og derfor vil festfest.dk inspirere dig til, hvilke festlege der kan tage del i jeres næste fest.

“Never have I ever” / “Jeg har aldrig”

Jeg har aldrig, er en af de mere udbredte festlege både her i Danmark men ligeledes i udlandet.

I udlandet hedder den åbenlyst “never have I ever”, og festlegen lægger op til, at man på skift fortæller noget, man aldrig har gjort. “Jeg har aldrig været i Australien”, kunne være et udsagn i legen, lige så vel som mere erotiske udsagn kan bringe en sjov stemning i selskabet. De personer, der så faktisk har været i Australien (eller hvad det gældende udsagn omhandler) skal så drikke en tår af deres drink.

Denne festleg kan forbinde selskabet, hvor man til dels lærer hinanden bedre hinanden at kende, indbringer glæde og latter - men vigtigst af alt (fristes man til at sige) bliver man beruset. Det er heller ikke “ulovligt” at sige noget, man rent faktisk har gjort ved ens egen tur. Det bliver man blot hurtigere beruset af! Hos festfest.dk har vi det ideelle Never have I ever spil, som du kan læse meget mere om her.

Rage Cup - En af collegefesternes bedste drikkelege

Rage cup spilles bedst med en større gruppe og på et firkantet bord. I får brug for to bordtennisbolde, den rette mængde øl og præcist 21 plastikkopper. Stil 19 af kopperne op i en sekskant med en sidelængde på tre kopper.

For at simplificere det, stiller I tre kopper op på række, dernæst fire kopper, fem kopper, fire kopper og så slutteligt tre kopper igen. Fyld kopperne udefra og ind, hvor man forøger mængden af øl, jo længere ind man når. Se Den midterste kop skal således være fuld. De to sidste kopper og de to bordtennisbolde gives ud til to modstandere, der står over for hinanden (se opstillingen nedenfor).

De skal så prøve at kaste bolden i koppen ved hjælp af bordet, altså ved et “bounce”. Rammer man første gang i, må man give koppen videre til den, man ønsker. Rammer man først koppen anden gang, skal man give koppen til spilleren til venstre. Og sådan kører det videre. Hvis man så når til det punkt, hvor den ene kop indhenter den anden, skal man stable koppen oven i den anden kop. Spilleren, der får koppen stablet oven i skal drikke.

Festlegen fortsætter på den måde til alle kopper er tømt. I kan nok forestille jer, at man får drukket en stor mængde øl igennem dette spil. Rage cup er sjovt og spændende, og så er det konkurrencepræget. Der vil være høj intensitet på og en masse smil, og I bliver rigtigt berusede samtidigt. Prøv det til jeres næste fest eller opvarmning! I kan købe tilbehøret hos festfest.dk lige her - og få det leveret inden jeres næste fest.

Roxanne

Sæt nummeret Roxanne af The Police på anlægget og tag en tår hver gang, der bliver sagt Roxanne. Et fantastisk godt stykke musik, som du samtidigt kan blive beruset af - kan det blive bedre? Andre numre kan selvfølgelig også bruges, men det skal gerne være sange, hvor et bestemt ord eller navn bliver nævnt rigtig mange gange! Det kunne være “I’m blue” eller “Jamming” med Bob Marley.

Spin the wheel

Denne drikkeleg er måske også velkendt som lykkehjulet. Formålet er, at man på skift drejer et hjul, der således har en række konsekvenser. Det kan være, at man skal tage et shot, synge en sang eller at vise en dans. Drikkelegen er sjov og en leg, der virkelig sætter gang i festen. Vi har hos festfest.dk også et lykkehjul, som du kan se mere om her.

Kombiner med god musik

Festlegene er i sig selv en meget vigtig del af aftenen. Men skal festen virkelig spille og være noget udover det sædvanlige, skal der også være styr på de andre dele af festen. Før tilbehøret er på plads, skal du også have styr på en dj. En dj som lægger stemningen for festen, så musikken kører som den skal efter alles smag. Hvis festlegene bruges til en opvarmning, kan man selvfølgelig godt selv stå for musikken.

Vi håber, at vi kan inspirere jer til jeres næste opvarmning eller fest. I kan se hele vores udvalg i forbindelse med drikkelege lige her. Skulle I have spørgsmål eller andet til vores produkter, kan I altid skrive til os på info@festfest.dk. Go’ fest!

Del dette indlæg...
Tidligere indlæg