Translation missing: da.general.accessibility.skip_to_content
Et beer pong bord til enhver smag

Et beer pong bord til enhver smag

Et beer pong bord skaber en helt unik stemning til opvarmningen, festen eller på festivalen. Du har måske prøvet spillet før, og ellers opleves det tit i ungdommelige, amerikanske serier og film. Spillet er et hit på tværs af køn og alder, og det samler fællesskabet i et selskab. Hos festfest.dk udbyder vi adskillige beer pong borde, således at du kan finde det perfekte bord til din eksakte anledning.

Hvordan foregår spillet?

Der opstilles 6 eller 10 kopper i en trekantsformation for enden af et beer pong bord, hvor målet således vil være at ramme i disse kopper. Der bruges ofte to dåseøl til de 6 eller 10 kopper, men det kan naturligvis justeres efter behov. Der spilles typisk med to bordtennisbolde med to hold á to spillere. Der kan dog sagtens være flere (eller færre) med, hvis behovet skulle være der.

Holdet har to skud per runde, og hvis det lykkedes at ramme en af kopperne, skal modstanderen drikke indholdet af den pågældende kop. Den kop udgår, og så gælder det om at eliminere modstanderholdets resterende kopper. Den, der formår det kan kalde sig vinder, og modstanderen får samtidigt æren af at drikke de resterende kopper, som vinderholdet skulle have tilbage.

Derfor er det et spil for alle - både fra drengerøvene til de fine herrer, som kan kendes på et godt slips som holduniform.

Beer pong - Et af de mest populære drikkespil

Beer pong stammer fra USA, hvor man tilbage i 50erne startede aktiviteten til “frat parties” på college. Siden hen er det blevet introduceret til resten af verden gennem serier og film. I American Pie filmene spilles det i stor stil, lige så vel som vi ser det i serien Blue Mountain State. Det har givet incitament til blandt andre den europæiske og danske ungdom.

I forbindelse med beer pong har man ofte set de famøse red cups, som også bringer et festligt indslag. De kan du naturligvis også tilkøbe hos festfest. Det kan være rigtig sjovt til temafester, og det kan bringe et helt autentisk touch til din fest. Ligeledes er der riller i koppen, som faktisk hjælper dig med at overholde, hvor meget der skal i koppen, når du forbereder et spil beer pong. Se alle vores produkter under kategorien beer pong her.

Find et beer pong bord der passer dig

Hos festfest.dk vil du finde et beer pong bord, der passer til din smag og dit behov. Der er både avancerede borde med LED lys og eller højttaler, men samtidigt har vi også helt traditionelle borde. Derudover har vi et beer pong bord med andre drikkespil inkluderet, såsom black jack eller “flip the cup”. Vores beer pong borde er lette at tage med på farten, hvis du skal have det med til et arrangement eller på festivalen.

De kan foldes sammen og tages med under armen, så det heller ikke står og fylder i dit hjem. Festfest.dk ønsker at skabe de bedste rammer for dit næste arrangement. Se vores udvalg og find dit nye beer pong bord her.

Du kan altid kontakte os ganske uforpligtende, hvis du har spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt tredje. Du kan kontakte os på info@festfest.dk, og vi vil besvare dine spørgsmål hurtigst muligt. Vi håber på at høre fra dig!

Forrige artikel Guiden til de bedste festlege - Få inspiration her
Næste artikel Din guide til det bedste drukspil