Translation missing: da.general.accessibility.skip_to_content

Handelsbetingelser

Produktinformation:

På www.festfest.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til info@festfest.dk.

 

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt festfest.dk accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

 

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på www.festfest.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra www.festfest.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til www.festfest.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og www.festfest.dk er først indgået, når www.festfest.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

FestFest.dk er hosted ved amerikanske Shopify, hvorfor data vil blive overført dertil. Transaktionerne sikres gennem QuickPay ApS Østergade 25 1.tv 8000 Århus C.  

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto først når varen afgår fra festfest.dk.

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og festfest.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til festfest’s egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for festfest.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

  

Reklamation:                                          

Vi giver 2 års reklamationsret jvf. købeloven (se de 10 vigtigste ting om reklamationsret her)

Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare pr. post: Rosenlundsvej 26 9230 SvenstrupJ. Vi anbefaler i alle tilfælde, at De opretter en RMA-sag, da dette forkorter sagsbehandlingstiden væsentligt

Produkter der reklameres over skal indsendes komplet. Dvs. at alt tilbehør der medfulgte varen skal indleveres i forbindelse med reklamationen. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til festfest.dk’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

 

 Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb

Når du handler på Festfest.dk, giver vi dig 14 dages fortrydelsesret på alle varer. For alle andre varer end tøj, sko og accessories har du udvidet 30 dages fortrydelsesret, såfremt betingelserne nedenfor er opfyldt.

Dine vilkår for fortrydelse afhænger dels af, hvilke varer du har købt - samt hvornår du ønsker at fortryde dit køb. Afsnit A indeholder vilkårene for fortrydelse de første 14 dage efter dit køb, og afsnit B indeholder vikårene for fortrydelse fra 14. dag og indtil 30 dage efter dit køb.

A - Vilkår for udnyttelse af fortrydelsesretten inden for de første 14 dage (gælder alle varer købt på Festfest.dk): 

Din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter den dag:

  1. a)     Du har modtaget din vare
  2. b)     får den sidste vare i fysisk besiddelse (når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis)
  3. c)      får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse (når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele)

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Det er dig, som skal dokumentere rettidig meddelelse om fortrydelsen. Vi opfordrer dig derfor til at sende den til info@festfest.dk. I din meddelelse om fortrydelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular og sende med retur.

Print fortrydelsesformularen her:

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen - uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal således give Festfest.dk meddelelse om, at du udnytter fortrydelsesretten. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Faktura skal vedlægges ved returnering af varer.


Varens stand, når du sender den retur (A): 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet (A):

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Udvidet fortrydelsesret på alle andre varer end tøj og accessories:

B - Din fortrydelsesret fra den 15. dag til den 30. dag efter levering (der er ikke udvidet fortrydelsesret på tøj, sko og accessories):

  • nsker du at gøre brug af din fortrydelsesret mellem den 15. dag og den 30. dag efter levering, skal du senest på den 30. dag både have meddelt os om din fortrydelse og returneret varen til os på nedenstående adresse. Det er dig, som skal dokumentere rettidig meddelelse om fortrydelsen. Vi opfordrer dig derfor til at sende den til på mail til info@festfest.dk. I din meddelelse om fortrydelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

De varer, som returneres i denne periode, skal tilbagesendes i ubrugt og ubeskadiget stand samt i ikke-beskadiget original emballage.


Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, som du har indbetalt til os.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
  3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

-        du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:


Festfest.dk

Rosenlundsvej 26

9230 Svenstrup J

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.


 
Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af fakturaen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores standard fortrydelsesformular nedenfor.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.  Hvis der er noget galt med varen?

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.festfest.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen - afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid”, efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder, efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig (under forudsætning af, at du reklamerer senest 24 måneder efter købet).


Vi refunderer rimelige fragtomkostninger 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

 Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@festfest.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. En af betingelserne er, at du skal have rettet henvendelse til den erhvervsdrivende, inden du går videre med sagen:

 

Forbehold for ændringer:

Nikki Svenstrup ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende:

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikation:

Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende
Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode
Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned.
Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne.

Leveringsbetingelser:

Hvis varen bliver beskadiget eller forsvinder under transporten, er Festfest.dk ansvarlig. Som Kunde skal du snarest muligt melde det til Festfest.dk, hvis du finder en skade. Vi anbefaler derfor, at du fjerner den yderste emballage og undersøger varerne med det samme, når du modtager dem. Meddelelse om beskadigede eller bortkomne varer skal være Festfest.dk i hænde med det samme eller snarest muligt, hvis det ikke har været muligt at påtale fejlen ved leveringen.

Breve og pakker

De fleste mindre varer kan sendes med brev og vil da blive leveret i din postkasse af PostDanmark. Større pakker sendes med GLS Pakkeservice og skal afhentes i nærmeste GLS Pakkeshop, nærmere besked om afhentnings-sted og -tid, vil fremsendes via mail samt SMS såfremt telefonnummer er oplyst ved ordregivelse.

 

Betalingsmåder:

Du kan benytte dig af følgende betalingsmuligheder når du betaler for din ordre:

- Dankort, Mastercard og Dankort/Visa  

- konto overførsel (husk angive ordre nummer).

 

Hjemmesiden www.festfest.dk drives af firmaet:

Nikki Svenstrup ApS CVR nr: 33241755

TELEFON: 40146650, ADRESSE: Rosenlundsvej 26, POSTNR: 9230, Svenstrup J

 

Links:

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbrug.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbrug.dk