Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos FestFest.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. De vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare, da vi har pligt til at opbevare regnskabsoplysninger i det indeværende år plus 5 år, jf. bogføringsloven.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til Pakkelabels.dk med henblik på levering af dine indkøb. Vi sender pt. med GLS eller Post Danmark, som anvender førnævnte pakkelabels. Vi har indgået databehandleraftale med Pakkelabels.dk, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@festfest.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (QuickPay og Nets) og til håndtering af dine køb (Shopify). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til: 

FestFest.dk
(ejes af)
Fast Eddies Pool, Aalborg ApS
CVR-nr. 33241755
Rosenlundsvej 26
9230 Svenstrup J
Tlf.: 40146650
E-mail: Info@festfest.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare, da vi har pligt til at opbevare regnskabsoplysninger i det indeværende år plus 5 år, jf. bogføringsloven.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over FestFest.dks behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Cookie politik

 

Anvender cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Dette er for at hjælpe os med at give dig en bedre oplevelse når du besøger os.

Generelt bruges cookies til at genkende dig, når du besøger os igen. De kan hjælpe med fx. at huske indholdet i en indkøbskurv, og levere helt anonyme data til 3. parts applikationer som Google Analytics.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Vi benytter følgende værktøjer, som anvender cookies:

  • MailChimp (Nyhedsbrev)
  • Google AdWords (Markedsføring)
  • Facebook Pixels (Markedsføring)
  • Shopify (Shop platform)
  • Google Analytics

Ønsker du ikke cookies

Såfremt du ikke ønsker at modtage cookies, kan du slå dem fra. Den mest effektive måde at gøre dette, er at slå cookies fra i din browser. Se hvordan du gør det her.

Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos erhvervsstyrelsen.