Translation missing: da.general.accessibility.skip_to_content
Shotglas til enhver anledning - find shotglas til din næste fest!

Shotglas til enhver anledning - find shotglas til din næste fest!

Shotglas og shots kan om noget andet sætte gang i en sjov fest eller opvarmning. Shotglas findes af mange varianter, og hos festfest lovpriser vi sjove tiltag, som kan give festen en lille tand mere sjov. Er du på udkig efter shotglas, bør du kigge med her.

Hos FestFest har vi udover shotglas også drinks glas, hvis du ønsker at kombinere aftenen med et par gode cocktails. Vi foreslår nemlig, at du nyder et par gode drinks for at pleje smagsløgene, inden du går over til den vildere del af festen. Her kan kroppen varmes op med en lækker Malfy Gin til en Gin & Tonic eller anden cocktail, som smagsmæssigt varmer dig op. Herefter kan den stå på alverdens festlige shots. Vi præsenterer nogle af dem for dig nedenfor:

“Bombe shots”

Der findes massere sjove idéer til såkaldte bomb shots, hvor man typisk blander en lille del likør med en større del læske- eller energidrik. Herfra lader man likøren glide ned i den større mængde af energidrik. De mest velkendte bomb shots er nok “Jägerbombs”, der indeholder Jägermeister og energidrik. Disse er et hit på afterski, men er også blevet taget med hjem til de danske fester i stor stil. Shottet er noget af en opkvikker og en af vores anbefalinger til din næste fest.

Udover Jägerbombs kan man prøve “buca bombs”, som består af sambuca som likør i et shotglas, der glider ned i et større glas af smirnoff ice. Et meget forfriskende shot som faktisk har en god smag.

Ulempen ved de her bomb shots er ofte, at man ender med at skulle bruge utroligt mange glas og shotglas, som senere skal rengøres. Festfest vil gøre det lettere for dig, og derfor vil vi præsentere dig for vores bomb shotglas, der er lavet i plast. De kan nøjagtigt det samme, det befrier dig blot for besværet.

Patronbæltet

Bæltet passer perfekt til en temafest men kan også skabe glæde til en helt traditionel fest eller opvarmning. Med patronbæltet får du 24 patronformede shotglas, som med en cowboyhat kan skabe et sjovt og autentisk look til temafesten. Patronbæltet fyldes med dine yndlingsshots, som i anledningen eventuelt kunne være tequila. Se mere om patronbæltet her.

Erotiske shotglas

De frække shotglas kan også give festen et frisk pust. De kan benyttes i mange sammenhænge, men specielt ved damernes polterabend kan de være utroligt sjove. Blandt andet er de såkaldte “penis shooters” formet som en penis i forskellige farver. De har en tand større volumen end traditionelle shotglas. De kan måske give incitament til at konkurrere mod hinanden om, hvem der kan tage et shot på den frækkeste måde.

Forslag til shots

Når det først er lykkedes dig at finde dine nye shotglas, kan du overveje, hvilke shots du så vil servere i dem. Til dit polterabend kunne du med dine nye penis shooters overveje at servere et “blow job shot”, som består af kaffe likør, irish creme og flødeskum. Ellers kan du lave hjemmelavede “små grå”, som blot laves på vodka og tyrkisk peber bolsjer. B-52 er også en klassiker med kahlua, irish creme og cointreau. Prøv nogle af disse hjemmelavede shots i dine nye shotglas!

Festfest.dk håber på at kunne hjælpe dig med din næste fest. Vi har utallige produkter, som fuldender festen. Du kan altid skrive til os, hvis der skulle opstå spørgsmål, eller hvis du har nogle helt særlige ønsker. Vi er til rådighed på info@festfest.dk. Vi håber på at høre fra dig.

Næste artikel Guiden til de bedste festlege - Få inspiration her